top of page

Студія "Кейтеринг Львів", чому варто нас обирати?


Обрання підрядника надання кейтерингових послуг мабуть найважливіший і найвідповідальніший крок для організації якісного заходу. На сьогоднішній день фірм, які надають послуги виїзного харчування стало надзвичайно багато. Тільки у Львові таких організацій нараховується декілька десятків. Отже людина, яка ніколи не замовляла подібних послуг стає перед нелегким вибором, як обрати компанію. Для того, щоб не пожалкувати про свій вибір необхідно знати про досить багато інформації, а саме:

- Портфоліо (так звані кейси)

Як би це не звучало примітивно та зрозуміло, ми часто не питаємо про попередній досвід у компаній, що надають нам послуги. Причин може бути маса, від банальної безпечності, до того, що нам здається невиховано задавати подібні питання. А цю інформацію надважливо знати, можливо ви замовляєте міжнародний форум у кейтерингової компанії, яка до цього найбільше замовлення мала кава перерву на 120 гостей, відповідно досвіду організації серйозного заходу не було. Наша компанія "Кейтеринг Львів" організовувала міжнародні форуми, з`їзди голів більш як 70-ти міст, урочисту зустріч Військового Комітету НАТО в Європі, відкриття офісів міжнародних компаній, та більш як 1000 подій різного формату та різної складності.

- Технічні можливості компанії.

Для організації будь-якої події необхідна матеріально-технічна база. Це морозилки, холодильники, теплове обладнання, спеціалізоване технічне обладнання, спеціалісти, які працюватимуть на цій техніці і звичайно досвід роботи.

Студія виїзного кейтерингу "Кейтеринг Львів" має у своєму розпорядженні холодильних камер об`ємом більш як 10 тис. літрів, морозилок більш як 2 тис. літрів, мангального обладнання, щоб видавати 160-250 кг\готових барбекю виробів у годину, автомобільний парк у декілька авто, великий штат кваліфікованих працівників і звичайно великий досвід за плечима.

- Відкрита інформація про клієнтів

А Вам не здається дивним, коли компанії не підписують де проводилась подія і для кого, лише незрозумілі торгові знаки, з яких ніяк не можливо визначити, яку послугу надавали і як у кінцевому все виглядало.

Студія "Кейтеринг Львів" цікаві кейси описує, вказує для кого були зроблені (у разі незаперечення замовника) і показує візуально вигляд події.

Звертайтесь і ми з радістю та професіоналізмом організуємо для Вас виїзний захід, де б він не проходив.

40 переглядів0 коментарів
bottom of page