top of page

Топ 7 трендів кейтерингу у 2019


Їжа являється невідємним елементом будь-якого заходу. Нам важко уявити конференцію, дитяче день народження, економічний форум чи корпоратив компанії без їжі та напоїв. Залежно від формату події страви та напої відрізнятимуться калорійністю, розміром, тематикою, масою, тематизацією, тощо. Правильний підбір їжі є невід'ємною складовою якісно організованого заходу і для цього Вам необхідний досвідчений підрядник надання кейтерингових послуг. А для того, щоб сформувати цікаве і актуальне меню для гостей рекомендуємо звернути увагу на тренди які уже сьогодні суттєво впливають на популярність та актуальність тих чи інших страв. Отже тренди які найблищим часом впливатимуть на вподобання гостей:

1. Повар "на виклик"

Ми спостерігаємо уже останні два роки явний ріст популярності цієї послуги. Гості хочуть уже не просто споживати їжу з ціллю наїстись, вони бажають отримати емоційну складову від процесу. Послуга виїзного повара стає дедалі популярнішою, і якщо бути об'єктивним така їжа є дійсно смачніша, адже вона подається протягом 5-7 хвилин одразу після приготування і не встигає зазнати будь-яких обвітрювань і також не вистигає. Однозначно послуга на яку варто звернути увагу!

2. Вегетаріанські страви

Для залишається сюрпризом швидкість з якою популяризується вегетаріанські страви і вегетаріанство загалом. Фактично сьогодні ми бачимо тенденцію, що до 10% гостей яких ми обслуговуємо підтримують ідею вегетаріанства і досить велика кількість задумуються принаймні спробувати. Тренд на нашу думку у 2019 році лише розвиватиметься стрімкими темпами.

3. Креативне сервірування

Як би це не звучало дивно, але лише останнім часом стали вкладати кейтерингові компанії ресурси і кошти саме в декорування та ефектність подачі кошти. Зумовлено це декількома факторами, перш за все на нашу думку впливає конкуренція між компаніями за лояльність клієнтів. Другим і мабуть найбільш впливовим фактором являється саме готовність клієнтів інвестувати кошти не лише в саму їжу, а й у додаткові послуги та декор, що надає можливість експериментувати та подавати страви дійсно ефектно. Ми вважаємо, що тенденція лише розвиватиметься у 2019 році.

4. Регіональна їжа

Уже декілька років стало модно робити регіональну стилізацію вечірок, тематизувати кухню. І якщо минулі роки нам переважно замовляли тематизацію під Французьку, Італійську, Мексиканську, Німецьку, Грузинську кухню, то починаючи з 2017 року нам досить часто почали замовляти саме регіональну Українську кухню. Явним фаворитом який на нашу думку виділяється по-популярності - це закарпатська кухня, яка запозичила багато страв та видозмінила їх з Угорської кухні. Звичайно це суб'єктивна думка, але ми вважаємо її надзвичайно смачною і рекомендуємо завжди на тематичні вечірки та святкування загалом.

5. Здорова їжа

Так це може здаватись дивно, але лише останнім часом люди почали серйозно задумуватись на рахунок того, що вони їдять і кейтерингові компанії зреагували моментально переформатувавши меню та запропонувавши страви які не шкодять здоров'ю. Ми уже не пам'ятаємо коли в останнє клієнти просили салати на майонезній основі.... Звичайно це добре, що свідомість росте і ми пропагуємо здорову їжу, яка не просто смачна, а ще й покращує Ваше самопочуття.

6. Послуга виїзного бармена

Це на нашу суб'єктивну думку найкраща додаткова послуга, адже "правильний" бармен, який робить ефектні та смачні коктейлі та ще й вміє задати тон та настрій заходу своєю харизмою та поведінкою створює незабутній настрій. Хороший бармен як психолог завжди знає коли потрібно додати динаміки, а коли її варто уже збавляти. У 2019 році нам більш як у 50% замовлень на весілля бронювали послугу виїзного бармена, що ми Вам також рекомендуємо зробити

7. Замовлення готових сетів

Кейтерингові компанії роблять все від них залежне для зручності вибору страв та збільшення швидкості процесу вибора. Для цього кейтеингові компанії проробляють готові сети, які дозволяють потенційним клієнтам не тратити час на формування індивідуального меню, а обрати із страв які оптимально підібрані шеф-поварами кейтерингових компаній. Звичайно це зручно та швидко. тому ми вважаємо, що послуга ставатиме у 2019 році дедалі популярнішою.

Сподіваємось інформація Вам сподобається та буде корисною.

Якщо бажаєте, щоб за Вас всі проблеми організації заходу взяла на себе професійна кейтерингова компанія, Ви завжди можете замовити послуги у нас.


242 перегляди0 коментарів
bottom of page