top of page

Італійський стіл: актуальне доповнення весільного меню.

При проведенні весілля, завжди було актуальним формувати (окрім основного бенкету) окремі столи із закусками та десертами. Сюди можна віднести козацький стіл та стіл із солодким (кенді-бар). Такий варіанти оформлення святкового меню можна зустріти майже на кожному весіллі.


Оскільки виїзне весілля у форматі проведення кейтерингу вже є не стандартним святкуванням, у цій сфері стрім започатковується нові тенденції.

Однією із таких є італійський стіл, що стане чудовою альтернативою козацькому столу. Це урізноманітнить Ваше весілля, Ваші гості матимуть можливість скуштувати що нове та дуже смачне!

Оформлення італійського столу є можливим у різних стилістичних варіантах, що дасть можливість обрати більш оптимальний та близький до стилістики Вашого весілля.

Італійський стіл можна оформляти як на виїзних весіллях та і на весіллях, що відбуваються у ресторані, як окрема станція із закусками.

У меню італьського столі є безліч позицій, серед яких можна обрати на власний смак та вподобання.

Серед найбільш популярних є наступні:

- Грісінні з прошутто

- Чорні та зелені оливки XL

- Плато із італійськими сирами (горгонзола, грана падано, качіокавало, моцарела, пармезан, пекоріно тощо)

- Міні шпажки з моцарелою, чері та базиліком

- Мясне плато з італійськими ковбасами

- Брускета з паштетом та пармезаном

- Морепродукти


При Вашому бажанні італійський стіл можна розділити на дві частини: із закусками та десертами, а можна сформувати лише викладку закусок.

У будь-якому разі, такий альтернативний варіант – це стильно, незвично, актуально та дуже смачно!

10 переглядів0 коментарів
bottom of page