top of page

Основні переваги замовлення кейтерингу у Львові.


Зовсім недавно слово "кейтеринг" було відомо в нашій країні тільки тим, хто займався ресторанним бізнесом. А тепер це слово відомо практично всім: і директору великої компанії і навіть пересічному співробітнику. Слово "кейтеринг" прийшло до нас з англійської мови (catering) і перекладається як робота по організації харчування для події, такого як банкет або вечірка. Замовляючи кейтерингові послуги, ви отримуєте на деякий час ресторан і банкетний зал, і неважливо де проходить свято в офісі, вдома, в орендованому приміщенні або заміському будинку. Презентації, корпоративні заходи, банкети, фуршети, весілля, вечірки та багато-багато іншого, можна влаштувати собі за допомогою такого ресторанно-виїзного обслуговування. При цьому організація заходу практично нічим не поступатиметься стаціонарній формі обслуговування. І не потрібно шукати відповідний за цінами і за місцем розташування виїзний ресторан. Якщо своє приміщення, яке достатнє велике для того, щоб вмістити всіх запрошених осіб, то можна організувати фуршет або банкет прямо в ньому.

Які переваги кейтерингу? По-перше, це виняткова мобільність. Можна провести захід або будь-яке свято де завгодно, за бажанням клієнта: в банкетному залі, на яхті, в старовинному замку, на природі і можна ще довго перераховувати. По-друге, комплексність послуг. З урахуванням побажання клієнта і можливостей його бюджету буде складено індивідуальне меню, розроблений оригінальний сценарій свята і навіть оформлення інтер'єру приміщення. Останнім часом для розвитку такого бізнесу як "кейтеринг", використовують всіляку різноманітну тематику, яка підпорядкована єдиному стилю. Це може бути захід з використанням музики, танців, різних шоу програм з відомими артистами. Загалом можна влаштувати будь-що на бажання клієнта.

Бажаєте замовити і собі таку послугу, звертайтесь!)

Всі сучасні кейтерингові компанії мають можливість виконати всі побажання своїх клієнтів. У число яких також входить проведення ексклюзивних заходів в кращих куточках нашої планети

108 переглядів0 коментарів
bottom of page