top of page

Весільний кейтеринг, що потрібно знати?

Оновлено: 25 лют. 2021 р.


Дівчата, які мріють про пишне весілля, представляють її собі так: розкішну сукню, красавчик принц поруч, столи ломляться від вишуканих страв. На жаль, в житті справа йде трохи складніше: потрібно не тільки знайти підходящого супутника життя і дочекатися від нього пропозицію руки і серця, але і організувати святкування.

Чесно кажучи, процес підготовки до весілля настільки ж стомлює, як хвилюючий і прекрасний. Стільки всього треба зробити і вибрати, стільки дрібниць не можна випустити з уваги ... Для початку, де відбудеться свято? Хтось віддає перевагу класичному варіант - ресторан або банкетний зал. Багато пар схиляється до незвичайних місцях і відкритих майданчиків, особливо, в теплу пору року. Отже, припустимо, що місце все-таки вибрано, пора підходити до другого етапу: реалізації. У вас можуть бути геніальні ідеї, мрії, чітке уявлення про те, як, що і де має бути. Або, навпаки, туманну уяву про весілля. В обох випадках потрібна допомога в організації. Кваліфікована, професійна і взагалі най-най краща, адже мова йде про найголовнішу подію в житті - ваше весілля.

Чим гарний кейтеринг?

Кейтеринговая служба - це ваш особистий ресторан, який приїде в будь-яке місце. Створити гастрономічне достаток в кращих традиціях можна всюди. Якщо ви хочете зіграти весілля на далеких берегах, можна замовити послуги виїзного обслуговування і туди.

Ресторан або відкритий майданчик?

Банкетні зали, ресторани, кафе - це класика, універсальний варіант для будь-якого часу року, сезону, погоди і кількості гостей. Передмістя, паркові зони, водойми та інші відкриті майданчики - це не нудно і сучасно, головне - детально продумати організацію. . Вирішили влаштувати свято на відкритому повітрі? Вам підберуть місце, де будуть туалетні кімнати, умивальники, зони відпочинку, обладнають укриття від негоди для майданчиків під відкритим небом - намет або красивий навіс. Погода мінлива, дощ, який, за прикметою на весіллі на щастя, може застати в самий невідповідний момент. Хочете весілля в ресторані? Вам запропонують кращі банкетні зали і майданчики, де ви з гостями будете відчувати комфортно.

Меню

Індивідуальний підхід до клієнта - основоположна частина кейтерингу. Ви можете вибрати страви з будь-якої кухні світу, яка вам більше до смаку: найхимерніші закуски, делікатеси, гарячі страви, весільні торти та всілякі десерти. Ви можете замовити виїзний бар на весілля, в якому гості зможуть скуштувати найкращі алкогольні і безалкогольні коктейлі. Головне, що все гастрономічне пишність буде свіже і неймовірно смачне.

Перед весіллям можна провести своєрідний тест-драйв свята і продегустувати кожне блюдо. Так буде простіше визначитися з остаточним меню, підібрати саме те, що хочеться. А ще перед весіллям обов'язково варто влаштувати дівич-вечір і парубочий вечір. Ідеї, місця, готовий фуршет - теж запропонують фахівці кейтеринговій компанії. Зрозуміло, таке комплексне весільну обслуговування передбачає дуже привабливі ціни.

Кейтерінг передбачає не тільки приготування і доставку страв, а й обслуговування під час заходу. Офіціанти запропонують гостям напої, закуски, гаряче, десерти. Кваліфікований персонал візьме на себе всі клопоти: підготує приміщення, розставить і накриє столи, виконає сервіровку, прикрасить зал, зустріне гостей. А по завершенню торжества все акуратно і швидко прибере. Чи не банкет, а мрія, чи не так? А найсмачніші страви можна повторити на ранок, продовживши свято. У числі послуг кейтерингу є і доставка романтичного сніданку для молодят на ранок.

Замовити весільний кейтеринг "під ключ" можете у нас. Звертайтесь, будемо раді допомогти.


Вдячні за цікаву інформацію журналу wedding-magazine


596 переглядів0 коментарів
bottom of page