top of page

Якісний та кваліфікований кейтеринг - це завжди командна робота!

Оновлено: 3 груд. 2020 р.

У ції статті, ми хочемо приділити увагу саме команді, які здійснює обслуговування кейтерингу та трішки "привідкрити завісу" для наших замовників)))


Організація івенту у форматі кейтерингу - завжди важче завдання, у порівнянні з івентом у ресторані. По суті, для такої події ресторан (із обладнанням, персоналом, їжею, напоями, світлом, накриттям тощо) необхідно перенести у місце замовлення. Звісно, такий формат може забезпечити найвибагливіші побажання замовника (вінчання у горах, копоратив біля ріки, марафон у центрі міста тощо), але і ресурсні затрати у такої події також вищі.


Компанія "КЕЙТЕРИНГ ЛЬВІВ" відповідально ставиться до кожного із замовлень, в незалежності від кількості гостей, формату його проведення чи масштабності події. Ми розуміємо, що забезпечення обслуговування кейтерингу для весілля на 100 гостей на локації за містом та, проведення саміту за участі представників огранів державної влади - це дві кардинально різні події, тому і підхід до них має бути різним!

З огляду на Ваше замовлення та необхідний кінцевий результат - ми і формуємо команди з поварів та їх помічників, офіціантів, кур'єрів, кураторів, при необхідності залучаємо декораторів, дизайнерів тощо. На кожну подію формується кваліфіковий персонал, який відповідає Вашим потребам.

Окрім комнади, яка формується під конкретне кейтерингове обслуговування є команда працівників, які завжи залишаються поза Вашою увагою, але без яких обслуговування було б неможливим - це наші поварі, помічники та прибиральниці, постачальники.

Також частиною команди є і працівники офісу, які приймають та обробляють Ваші замовлення, консультують та допомагають Вам від початку і до завершення кейтерингу.

І, звісно - наша адміністрація, яка керує та курує усіма процесами, щоб досягти найкращого результату!


Ми поділилися з Вами частинкою громісткого та колосального обсягу роботу щодо кейтерингового обслуговування, яке здійснює наша кейтерингова компанія.

І, тепер Ви знаєте - для того, щоб Ваше замовлення пройшло ідеально - задіюються та стараються велика кількість людей. Тому Ваші відгуки про нашу роботу - ми дуже цінуємо)!




26 переглядів0 коментарів
bottom of page