top of page

Як замовити Новорічний кетеринг?

Напередодні Нового Року нашим постійним та новим клієнтам ця стаття буде актуальною та корисною!

Новий Рік - час підсумовувати період, що минає; аналізувати переваги та недоліки; формувати плани на наступний рік.

Для наших клієтів - це час, який хочеться провести із близькими (чи то друзі, чи колеги, чи сім'я) та отримати насолоду від спілкування! Звернувшись у "Кейтеринг Львів" Ви отримуєте можливість приділити більше уваги рідним та друзям, а турботи щодо організації святкування - ми візьмемо на себе!!!


Оскільки, наші клієнти віддають перевагу різноманіттю, маємо для Вас безліч варіантів щодо організації бенкетного чи фуршетного святкування. Кейтеринг у нашому виконанні - це вдало підібраний формат під Вашу подію, її бюджет, вподобання та особливості замовлення. Для кожного замовлення підбираємо ефективну команду; узгоджуємо меню, враховуючи усі особливості замовлення; надаємо загальні рекомендації щодо самої події, виходячи із нашого багаторічного досвіду у сфері надання кейтерингових послуг.


На Новий Рік у нас можна замовити кейтеринг у двох напрямках: із організацією безпосередньо кейтерингових послуг (новорічний фуршет або новорічний бенкет), або замовивши доставку новорічного меню у боксах. Ознайомитися із меню можна цьому сайті, у розділі МЕНЮ!


Компанія "Кейтеринг Львів" у період новорічних свят буде працювати у звичному для Вас режимі. Ви зможете замовити кейтерингові послуги у Львові або Львівській області звернувшись до нас будь-яким зручним способом: за номером телефону, що розміщений на сайті / написавши у direct або messenger, якщо Вам зручніше через соцмережі.

Якщо Вас цікавитиме кетеринг у межах Західної України, прохання звертатися аналогічним способом.


Нехай Новий Рік дарує Вам нові можливості та збереже усе цінне для Вас!!!

160 переглядів0 коментарів
bottom of page