top of page

Розвіюємо стереотипи і міфи про кейтерингові послуги у Львові та в Україні загалом.


За роки нашої діяльності ми змогли побачити, що побутують деякі невірні або частково невірні стереотипи щодо кейтерингових послуг та кейтерингових компаній. Деякі з них ми зустрічаємо регулярно. Отже найбільш популярні:

- Кейтерингові послуги надзвичайно дорогі. Реально вартість кейтерингових послуг не перевищує вартість аналогічних послуг у середньотатистичному ресторані. Додатково на вартість впливає тільки доставка. Всі решта ціни і вартість додаткових послуг фактично ідентична реторанним.

- Якість та свіжість продуктів гірша у порівнянні з рестораном.

Це також досить розповсюджений міф, реальність полягає у тому, що топові кейтерингові компанії часто роблять страви у більш пристосованих приміщеннях, чим реторани. Також є особливість технологічного процесу приготування їжі. Полягає у тому, що всі інградієнти підготовлюється на базі, а змішування відбувається на місці проведення урочистості, так само відбувається з дозаправкю. Всі інградієнти перевозяться в термобоксах з льодом.

Для прикладу технічну базу компанії "Кейтеринг Львів" сладають холодильні камири обємом 9600 літрів та морозильні камери загальним літражом 2500 літрів.

- Ресторанне обслуговування якісніше

Тут важко взагалі коментувати цей міф, щодо кейтерингових послуг Реалії такі, що майже завжди на обслуговування до кейтерингових компаній приїжджають офіціанти з відомих Львівських ресторанів. Відповідно якість послуг апріорі,як мінімум така ж сама.

Взагалі рекомендуємо Вам спробувати самостійно зручність кейтерингових послуг та формувати думку на основі власних вражень.


27 переглядів0 коментарів
bottom of page