top of page

Різновиди кейтерингових послуг та критерії класифікації.


Групові свята за межами міста, доставка гарячих обідів на підприємство, організація корпоративів на теплоходах - подібними заходами вже складно когось здивувати. Сьогодні кейтеринг все більше входить в наш побут. Щоб отримати максимум комфорту, варто розібратися, що це таке, які види кейтерингових послуг бувають.

Особливості кейтерингу

Ключові завдання, які ставить перед собою компанія «Кейтеринг Львів», є відповідність частування гастрономічним перевагам замовника, комфортне обслуговування всіх учасників події. Особливість сервісу полягає в тому, що не відвідувачі приходять до ресторану, а підприємство громадського харчування відправляється в обумовлене місце, забезпечує подачу вишуканих страв.

Далеко не кожен ресторан здатний впоратися з подібними завданнями. Це пов'язано з відсутністю спеціалізованого обладнання, необхідного для приготування страв в польових умовах. Крім того, особливі вимоги пред'являються до роботи кухаря, бармена, офіціантів.

Запорукою популярності, якою користуються кейтерингові послуги, є міцні партнерські відносини із постачальниками напоїв, продуктів харчування, а також наявність транспорту, який вчасно доставить провізію до місця призначення.

Різновиди кейтерингу

Кейтеринг у Львові представлений широким розмаїттям послуг. Серед них є сервіс, затребуваний при проведенні заходів, а також обслуговування, необхідне кожен день.

У приміщенні

Такі кейтерингові послуги дуже схожі на відвідування ресторану. Замовник вибирає приміщення, а кейтерингова компанія надає необхідне обладнання для його проведення. Всі нюанси заходу обговорюються заздалегідь, включаючи розмір, оснащення банкетних залів, наявність приміщень для приготування страв, зберігання продуктів. Кейтеринг в приміщенні користується популярністю серед замовників, оскільки не залежить від погоди, дозволяє заощадить час, на відміну від виїзного заходу.

Поза приміщенням

Львів - гарне місто. Цитаделі, замки, розкішні парки ваблять відвідувачів, тому виїзні заходи користуються популярністю. Подія може мати різні масштаби. Кількість гостей, присутніх на ньому, може варіюватися від сотні до декількох тисяч. Кейтерингова компанія організовує захід на території, яку вказав замовник, дотримується ряду вимог.

Коли подія передбачає велику кількість учасників, а часу на підготовку мінімум, замовники зупиняються на фуршеті. Такий вид обслуговування має ряд плюсів, в порівнянні зі стандартним банкетом:

  • великий вибір страв, напоїв, включаючи алкоголь;

  • наявність безлічі закусок, порційних страв;

  • відсутність сидячих місць, мінімізація витрат на доставку меблів;

  • наявність бару, в якому гості зможуть вибрати напої за смаком.

Подію простіше організувати, забезпечити необхідною кількістю посуду, обладнанням для сервірування. Організація заходу за принципом "шведського столу" дозволяє гостям вибрати частування відповідно до особистих гастрономічних уподобань. Для VIP-персон може бути встановлено кілька столиків, за якими можна буде поспілкуватися в дружній компанії.

Соціальний

Таке рішення підходить для обслуговування невеликих корпоративів, сімейних свят на території замовника. Всі нюанси підготовки, проведення події обговорюються заздалегідь. Частування готується з продуктів замовника, з використанням його обладнання. Також клієнт може орендувати оснащення у кейтерингової компанії. При цьому він за бажанням забезпечує контроль кожного моменту підготовки заходу. По закінченні торжества професіонали можуть організувати прибирання місця проведення заходу. Плюси такого сервісу очевидні - оптимальні накладні витрати при високому рівні обслуговування.

Офісний

Подібний варіант обслуговування не стосуєтся до святкових заходів, а забезпечує доставку обідів усьому персоналу компанії-замовника. Оскільки Львів велике місто з великою кількістю підприємств, офісний кейтеринг став популярною послугою. Меню, час доставки харчування обговорюється перед укладенням угоди. Відмінною особливістю послуги є приємне поєднання високої якості страв з доступною вартістю.

VIP-кейтеринг

Обслуговування VIP-персон, один з найбільш відповідальних видів сервісу, що не дають права на помилку. В якості виконавців залучаються виключно професійні кухарі, офіціанти високого класу. Приготування страв, обробка продуктів проводиться під суворим контролем замовника.

Виїзний бар

Затребувана послуга, серед бажаючих організувати гучну вечірку, яскраве свято. В процесі обговорення деталей організації пропонується широкий вибір алкогольних, безалкогольних напоїв, приготування оригінальних коктейлів, бармен-шоу.

Дитячий

Професійна організація свята для малюків дозволить зробити подію яскравою, незабутньою. Унікальне оформлення приміщення, святкова сервіровка з урахуванням потреб дітей, веселі ігри з аніматорами, забезпечення висококласного сервісу - тільки частина переваг, які отримує клієнт при співпраці з кейтеринговою компанією.

Бажаєте замовити кейтеринг , звертайтесь!


682 перегляди0 коментарів
bottom of page