top of page

Локаційний кейтеринг - новий тренд виїзного святкування урочистих подій.


Локаційний кейтеринг відносно новий формат святкування. Фактично "локацією" для святкування виступає підготовлена ділянка землі на якій монтуються шатри, альтанки, меблі, фуршетна лінія, банкетна посадка, активні розваги, тощо. Цей формат організації свят прийшов до нас з Європейських країн. Ми ще подорожуючи Європою у 2004-2005 роках бачили подібну пропозицію. Цікаво, що локація, яку ми бачили називалась "Wedding Place". Судячи з назви в основному засновники розраховували на весільний формат.

Все ж на сьогодні формат святкування локаційний розповсюдився на всі формати заходів, від коворкінгів компаній, до весільних церемоній.

Популярність локацій в Україні.

Локаційне святкування урочистих подій в Україні та конкретно у Льовові розвивається дуже стрімко як у кейтеринговий супровід цих подій. І на це є об'єктивні причини:

- це новинка і завжди хочеться спробувати щось нове

- такий спосіб організації події є реально цікавішим, адже адаптувати місце події можливо будь-як під побажання замовників. Фактично тут обмежує лише уявлення і бюджет

- змонтувати можливо будь-які конструкції та активності, на відміну від приміщень, у яких є чіткі технічні обмеження.

- локації звикли підлаштовуватись під будь-які примхи клієнтів на відміну від ресторанів, які звикли встановлювати правила і недуже гнучкі піж "ексклюзивні побажання".

Ці причини і стали основною запорукою популяризації цього виду кейтерингового святкування.

Фактично локації можливо поділити на типи спеціалізації, а саме під активності та корпоративи і весільної направленості.

Хорошим прикладом локації весільної направленості можливо назвати Beautyful Moments Pavilion

Це не означає, що на локації можливо святкувати лише весілля. Сама локація своєю природою та дизайном спонукає святкувати саме весілля на цій локації. І статистика святкувань також підтверджує це припущення - тотальна більшість замовників молодята.

Прикладом локації для проведення активного і корпоративного святкування можемо привести Trembita Rooftop, що на Пасічній 129.

Локація, як для ділянки адаптованої у межах міста величезна - 1500 метрів квадратних земельної ділянки з садом, танцполом, барною стійкою та зоною лаунж. Якщо Ви шукаєте місце для корпоративного свята, коворкінгу, святкування дня народження, презентації новинок , мабуть кращого варіанту у межах міста не знайдете.

Ми щиро рекомендуємо спробувати Вам цей формат кейтерингового святкування і сподіваємось інформація буде для Вас корисна.

Також приємною новиною є те, що компанія "Кейтеринг Львів" являється партнером цих локацій і Ви можете замовити кейтеринг у нас.

Вдячні за увагу і сподіваємось до скорого!)


330 переглядів0 коментарів
bottom of page