top of page

СЕКРЕТИ УСПІШНОГО ВЕСІЛЛЯ: ПІДКАЗКИ ВІД ОРГАНІЗАТОРІВ


Ділимося із Вами рекомендаціями щодо планування весілля.

У цій статті постаралися згрупувати основні аспекти у процесі планування весілля та звернути увагу на найважливіші моменти:

1. Визначитися із місяцем святкування весілля 2. Обрати місце для святкування весілля (в залежності від пори року варіанти можуть бути різні) 3. Продумати загальну концепцію весілля (традиційне, тематичне) 4. В залежності від того, чи самі будете займатися організацією, чи Вам допомагатимуть, необхідно врахувати потреби у залучення дизайнера, музикантів, відеооператора тощо. 5. Весільне меню залежатиме від часу (тривалості) його святкування. Чим довше триватиме весілля, тим сильніше та різноманітніше має бути меню.

6. На кінцеве меню також впливатиме час (пора року) проведення весілля та місце його проведення, а саме: буде жарко чи холодно? На природі чи у ресторані? 7. Важливий момент – це розваги. Будуть чи ні, у якому форматі? Хто проводитиме? Чи необхідне додаткове обладнання? 8. Завчасно підберіть музичний супровід та теми для ведучого, щоб Вашим гостям було цікаво та весело. 9. Подбайте, про гостей, які приїдуть першими. Аператив Вам на допомогу. 10. Актуальним є питання алкоголю. Це будуть чисті напої чи Вашим гостям більше до вподоби барні шоу (що також може бути частиною розваг). Чи є можливість завести свій алкоголь? 11. Солодощі та кенді-бар – окрема насолода для Ваших гостей. Це може бути варіант постійної станції (враховуйте погоду), або подача після чи перед розрізанням весільного торта. 12. В основному: притримуйтеся власних побажань та враховуйте рекомендації спеціалістів. Необхідно враховувати особливості Ваших гостей (молодіжне весілля, чи вся сім’я разом). 13. Запитуйтеся, радьтеся та взнавайте і шукайте різні варіанти та можливості, які Ви хочете реалізувати. 14. Весілля – це досить затратне святкування, тому враховуйте свій бюджет та можливості. У різних цінових категоріях можна зробити вдале весілля, основне, знайти команду, яка Вам у цьому допоможе!!!

Любові Вам та щастя від компанії «Кейтеринг Львів»


26 переглядів0 коментарів
bottom of page