top of page

Event Stodola - тематичний простір у Карпатах для проведення урочистих заходів та невимушених подій

Оновлено: 7 вер. 2022 р.

Event Stodola є одним із найбільш креативних тематичних локацій у всій Україні. Знаходиться даний простір у селі Долинівка Львівської області.


Приїжджаючи сюди, Ви потрапляєте у простір, який не схожий на будь-який інший, який Ви могли зустріти до цього. Кожен куточок тут стилізований під еко стиль. Саме розташування у краєвидному селі у центрі Карпат створює неповторну атмосферу, та залишає чудові емоції.

Локацію можливо умовно поділити на декілька зон. Перша, основна зона - це безпосередньо урочистий зал, де проходить банкет заходу.


Подібного інтер'єру ми не зустрічали фактично ніколи до цього!


Фото в цьому залі виходять неповторні, особливо даний зал рекомендуємо під формат святкування весілля.



Перед будівлею знаходиться простір, де буде чудовою ідеєю провести виїзну церемонію, процедуру привітання тощо.


Основний простір, де проведуть більшість часу ваші гості - це танцпол/зона для відкритого фуршету. Він дуже просторий із чудовим видом на територію локації та прилеглі гори.

Тут також знаходиться відкрите вогнище, де дуже атмосферно можна зігріватись під чашечку чаю.

Загалом, весь простір добре продуманий для комфортного перебування Ваших гостей.


Також на території є окрема будівля, де можливо усамітнитись компаніями, щоб обговорити цікаві теми, та просто провести чудово час.


І ,звичайно, неможливо забути про помост над річкою, яка протікає через територію простору, наврядчи Ви бували у подібних місцях.



Деякі елементи декору так і навіюють ідею, як їх з креативом використати для події.


Звичайно, для того щоб подія пройшла без клопотів і довгих підготовок, варто звернутись до кейтерингової компанії. Компанія "Кейтеринг Львів" - працює у сфері послуг більше 10-років, тому ви можете бути впевнені у нашій кваліфікації та довірити вашу подію професіоналам. Ми приготуємо їжу, напої, засервіруємо столи, забезпечимо ресторанне обслуговування, після події приберемо простір. Фактично всі проблеми організації харчування та обслуговування Ваших гостей візьмемо на себе.




Кому та під які кейтерингові формати ми рекомендуємо обрати Event Stodola?

Перш за все - святкування незабутнього та атмосферного весілля. Також чудовим вибором буде для ювілею, хрестин, святкування дня народження. Мабуть, для поціновувачів камерних та спокійних святкувань, також можемо порекомендувати формат корпоративу.

Що потрібно врахувати, обираючи даний івент простір:

- знаходиться у населеному пункті, тому після 22.00 музичне оформлення потрібно перевести у фоновий режим.

- варто подбати, після святкування, про можливість ночівлі Ваших гостей. Довкола багато готелів/садиб, тому це не буде проблемою.

- локація сезонна, тому добрий час для організації заходу період травень-вересень.

- простір популярний, тому варто бронювати завчасно.



Ми однозначно рекомендуємо дану локацію для тих, кому набридли святкування у стандартних ресторанах, та якщо Ви волієте спробувати щось нове. Бажаєте організацію "під ключ"? Звертайтесь!


Для організації кейтерингу телефонуйте за телефоном:

067-620-7495

або пишіть на:







299 переглядів0 коментарів
bottom of page