top of page

KIVSH: креативний простір у Львові для різноманітних подій та роботи

Оновлено: 31 січ. 2022 р.

KIVSH (Ківш) – це простір, якого давно потребувало місто Львів. Подібні локації мають велике соціальне значення, адже відновлюють старі будівлі та дають їм шанс на друге життя!

Цей сучасний креативний простір, розташований на місці колишніх цехів заводу автонавантажувачів у Львові (вул. Шевченка, 120). Проект знаходиться на етапі ревіталізації. Промислову територію перетворюють в мультифункціональний простір, де можна працювати, навчатися, відпочивати, творити, займатися спортом, смакувати та просто насолоджуватися життям. KIVSH поєднуватиме п’ять векторів: локації для роботи та партнерства, знань та подій, мистецтва, локацію спорту, краси та здоров’я, та локацію смаку.



Локація складається з декількох корпусів, у яких розміщуються резиденти KIVSH. Серед перших резидентів світовий коворкінг Regus, спортклуб нового формату Smartass, міжнародна мережа б'юті-барів G.Bar, агенція продуктового дизайну та брендингу Qubstudio, рекламний холдинг VTMN, кафе-кондитерська Cheese Bakery та ін.


Якщо коротко говорити про кейтерингові події: простір ідеально підходить під різні формати, і що важливо – розташований в історичному ареалі міста та близько до центру. Для подій є кілька опцій:


- лекторій - 90 кв.м. (до 65 осіб) для різноманітних навчальних, освітніх та бізнес-подій. Лекторій має всю необхідну техніку для презентацій (екран, проектор, колонки тощо). Оренда – погодинна.

  • - івент-хол - 250 кв.м. (трансформується під різні формати, до 200 осіб). Цей простір можна орендувати з п'ятниці по неділю. Перш за все, приміщення пасуватиме під бізнес-форуми, ділові семінари, конференції, освітні проекти, корпоративи, громадські проекти тощо. Івент-хол має також всю необхідну техніку (екран, проектор, колонки тощо). Оренда – подобова.



  • - вулична "кишеня" для подій під відкритим небом - 600 кв.м. Таких "кишень" є чотири, окрім цього під вуличні події може використовуватися головний бульвар на території.


До слова, у планах креативного простору KIVSH облаштувати у третій черзі величезний хол для подій, площею близько 1500 кв.м..

Повний огляд локації:





Бажаєте замовити "кейтеринг під ключ", звертайтесь!


1 805 переглядів0 коментарів
bottom of page