top of page

Виїзний коктейль бар (барний кейтеринг) у Львові та області. Як поділяються послуги коктейль бару.

Доброго дня.

Сьогодні пропоную вам обговорити питання виїзного коктейль-бару, а саме: як поділяються коктейль-бари за способом оплати. Також обговоримо який саме спосіб оплати є найпопулярнішим.




По-суті, коктейль бари за способом оплати можна поділити на три групи:

  • перша група: викуп коктейлів замовником наперед. Фактично це зрозумілий спосіб оплати - з замовником чітко обумовлюється яка кількість коктейлів буде зроблена під час події і вираховується вартість даних коктейлів, а також обумовлюються можливі додаткові витрати.

  • друга група - це оплата коктейлів,а точніше їхньої вартості після події. Фактично бармени роблять напої за безпосереднім замовленням гостей на події. А вже після події кейтерингова компанія підраховує кількість зроблених коктейлів та виставляє рахунок.

  • третя група - чітко обумовлена із замовником наперед вартість роботи кейтерингової компанії. Фактично кейтерингова компанія оцінює вартість саме роботи, а не коктейлів. Коктейлі робляться на сировині замовника, або якщо обумовлено наперед, то на сировині кейтерингові компанії із подальшою їх компенсацією.


Отже давайте розглянемо кожен із способів оплати виїзного коктейль бару та обговоримо переваги і недоліки кожного із них.




Першим і досить популярним способом є викуп замовником коктейлів наперед. Однозначною перевагою для клієнта є чітке розуміння вартості коктейлів і кінцевого рахунку загалом. Серед недоліків цього способу однозначно виділяється комерційна вартість коктейлів, і так сталось що вартість коктейлів м'яко кажучи не дешева. Друга це те що передбачити чітку кількість коктейлів і видів які будуть споживатися вашими гостями неможливо: частина коктейлів закінчиться а можливо й усі, а під час події у більшості випадків додаткової сировини з якої можна буде виробляти коктейлі понад кількість якого замовили не буде. Отже коктейль-бар припинить роботу під час події.




Другий спосіб і забігаючи наперед відверто кажучи спосіб щодо якого ми є противниками - це пост оплата за вироблені коктейлі. Даний метод має величезний недолік для клієнта, адже кейтерингова компанія взагалі не може сказати яка кількість коктейлів буде випита, та навіть приблизно назвати вам не може кінцевий чек. Фактично для вас це стане сюрпризом після події. Також з негативного для нових компаній являється підрахунок скажемо у 3 ночі кількості коктейлів і доказування клієнту те що їх було скажемо 248, а на 237. Це некомфортно як для клієнта та так і для виконавця.


Третій спосіб - оплата за саму послугу. Клієнт (замовник) говорить нам чітке технічне завдання, а саме: кількість гостей, тривалість події, формат події, яка ціль даного заходу. Після цього кейтерингова компанія оцінює вартість своєї роботи. У більшості випадків вартість роботи чітко прив'язується до кількості гостей, адже потрібно вирахувати кількість необхідного обладнання та скільки потрібно барменів, та складність роботи. Також із клієнтом обговорюється коктейльна карта, з якої потім складається карта закупки інгредієнтів. Інгредієнти може закупити сам замовник або за невелику комісію кейтерингова компанія. Однозначною перевагою даного способу є те, що ви чітко знаєте вартість послуги та скільки вам загалом обійдеться коктейль-бар. Даний спосіб ми називаємо коктейльний безліміт оскільки навіть якщо закінчиться інгредієнти на які з коктейлів вводяться нові коктейлі так звання від шефа або ще їх називають фірмовими. Але будемо чесними ці напої робляться із залишків того що є і бармен фактично поєднує між собою інгредієнти для створення смачних коктейлів поза межами попередньо обумовленої коктейльної карти.



Давайте тепер обговоримо коли варто, а коли можливо і не варто замовляти послугу виїзного коктейль бару. Не варто замовляти дану послугу якщо у вас захід виключно ділового характеру. Ми не прив'язуємося конкретно до ваших гостей, але завжди якийсь відсоток відвідувачів дуже полюбляють коктейлі і можуть випити надзвичайно велику кількість даних напоїв, і ваша ділова зустріч може дуже швидко втратити діловий характер.

Якщо ж ваш захід має характер невимушеної події або напів діловий характер, скажемо для прикладу тімбілдинг, який починається як робоча зустріч, а друга частина переходить у неформальну вечірку, тоді ми однозначно рекомендуємо і наполягаємо нашим клієнтам обрати послугу виїзного коктейль-бару.


У нас Ви також можете замовити монтаж барних стійок, обирати посуду для коктейлів, вибрати із поміж двохсот коктейлів, ті що підійдуть на вашу подію.

Будемо раді організовувати для вас барний кейтеринг у Львові чи Львівській області, також ми працюємо у межах всієї Західної України.


Відео по темі:




Сподіваємось, дана стаття буде корисна та надасть певну інформацію про барний кейтеринг загалом та про спосіб у який ми рекомендуємо замовляти виїзний коктейль бар. Якщо бажаєте смачні коктейлі на своєму заході звертайтесь для замовлення коктейль бару та переходьте за цим посиланням:



71 перегляд0 коментарів
bottom of page