top of page

Кейтеринг в умовах карантину.

Наближається літній сезон 2020 – пора корпоративів, виставок, весіль та вечірок. Літо завжди спонукає нас до відпочинку на природі та тривалого перебування на свіжому повітрі. Цього року така особливість буде актуальної як ніколи!



Цей літній сезон проходитиме в особливих умовах, зумовлених веденням карантину на території України (та у світі загалом). Для нас усіх – це новий досвід та тотальна зміна звичного ритму життя. Станом на сьогодні, ми все ще залишаємося в умовах карантину, проте передбачається поступових вихід, який вже розпочався.

Проведення виїзних святкувань (кейтерингу) також зазнало змін. Сьогодні необхідно враховувати не лише побажання щодо самого замовлення, але і законодавчі вимоги щодо проведення події в умовах карантину.



З червня 2020 року передбачається продовження поступового виходу із карантину, що позволятиме проводити події за участі до 50 осіб, із подальшим їх збільшенням до 100 осіб.

З огляду на обставини, що склалися проведення виїзних святкувань (кейтеринг) на природі буде актуальним як ніколи. Це дасть можливість постійного перебування на свіжому повітрі (що є кращим за перебування у ресторані) та із легкістю зберігати соціальну дистанцію

Для проведення кейтерингу на природі літом 2020 року ми враховуємо:

Розсадка за столом

Дизенфікація усього столового посуду

Робота персоналу із дотриманням вимог проведення події під час карантину

Дистанційне розміщення зон відпочинку для гостей



У нашому розпорядженні (у власності та на партнерських умовах) є кілька зелених локацій в межах Львова та за містом, які підходять для проведення весілля, корпоративу, вечірки чи дня народження.

Також проводимо виїзні обслуговування на інших локаціях по усій Західної Україні.

Звертайтеся! Допоможемо підібрати кращу локації під Вашу подію!

66 переглядів0 коментарів
bottom of page