top of page

Корса - відпочинковий комплекс. Озеро Брюховичі

Оновлено: 15 лист. 2021 р.

Відпочинковий комплекс "Корса", що розміщений на Брюховецькому озері, вражає своїм виглядом та продуманістю відпочинку. Озеро поділене на декілька зон.

Перша зона - це індивідуальні міні банкетні зали. Тут Ви маєте можливість забронювати банкетний зал, де буде виключно Ваша компанія. Готувати можете страви як самостійно, так і замовити кейтеринг.



Кожна банкетна зала має міні кухню з посудомийниками і холодильником, також встановлені системи кондиціонування для комфортного перебування гостей. Також, для кожного міні банкетного залу передбачені мангали, щоб ви самостійно або виїзний кейтеринг приготували смаколики.


Ландшафт на території відпочинкового комплексу "Корса" у Брюховичах - це окрема насолода для поціновувачів краси та естетики. Якщо сказати, що тут красиво - це нічого не сказати! Ландшафт функціонально продуманий і візуально вражаючий. Вся територія будується довкола двох озер. Одне з них декоративне, інше розраховане на можливість купатись у теплий сезон.



На території, у разі бажання затриматись подовше, є будинки, у яких Ви та Ваші гості можуть залишитись переночувати у комфортних номерах. Їх можливо взяти в оренду і як окрему послугу, щоб провести час на території, покупатись, або сходити в сауну.


Окремої уваги у відпочинковому комплексі "Корса" заслуговує сауна. Аналогів, по якості якої, мабуть у наших теренах Ви не знайдете. Якщо коротко - зроблена добротно і функціонально. Орендуючи сайну Ви також отримуєте мангальну зону, де можливо приготувати страви самостійно, або замовити кейтерингову компанію зі Львова, яка все зробить для Вас "під ключ".



Найбільш масовим та популярним місцем являється пляж для купання у відпочинковому комплексі "Корса". Тут все дуже звично і зрозуміло. На вході з Вас беруть оплату за перебування на пляжі, яка триває (дійсна) на весь день. Що незвично у порівнянні з іншими пляжами - чистота. За час нашого перебування на цій території його прибирали двічі!


На території також є окремо огороджений пляж із лежаками, для поціновувачів комфорту. Тут набагато менше відвідувачів і звичайно значно просторіше, особливо у пікові літні дні.


Ще для тих, хто приїжджає на відпочинок компаніями передбачені альтанки різного розміру. Кожна альтанка обладнана мангалом, а у середині є стіл та посадкові місця.

Повний огляд території:


Роблячи висновок можемо стверджувати. що відпочинковий комплекс "Корса" на Брюховецькому озері підійде як для сімейного відпочинку, проведення часу компанією у 10-20 гостей, так і для корпоративу компанії де гостями будуть сотні (можливе зональне огородження території)

Ми рекомендуємо Вам розглянути "Корсу" як локацію для проведення атмосферного корпоративу!


З питань організації кейтерингу "під ключ" у Львові та межах Західної України звертайтесь за телефоном:

+38067-620-7495

Наш інстаграм:

1 292 перегляди0 коментарів
bottom of page