top of page

Огляд території «Бухта Вікінгів» - ідеальної локації для кейтерингу біля Львова

Для львів‘ян «Бухта Вікінгів» - це перш за все одне із найпопулярніших місць для проведення активного відпочинку та сімейного BBQ. Для багатьох компаній «Бухта Вікінгів» чудова локація для організації кейтерингового обслуговування корпоративних заходів.

Якщо описати територію локації коротко - вона величезна і добре продумана. По центру території знаходиться мальовниче озеро.








Як ми уже писали раніше, локація «Бухта Вікінгів» перша за все для активного відпочинку. Тут Ваші гості зможуть покататись на конях, зіграти у футбол, баскетбол, теніс, постріляти в тирі, та зіграти у імпровізовані активні ігри.



Ось можливість покататись на конях “one love”. Тут є маленькі понні для діток, та великі коні для дорослих. Також можливо навчитись кататись з «нуля» із інструкторами.






Тир один із найкращих у регіоні. Ви можете стріляти як з мисливської глаткоствольної, так і з нарізної далекобійної зброї. І головне - тут чітко продумані правила безпеки і є запобіжний бар‘єр, який зупиняє кулі. Не відбувається як на інших відкритих непрофесійних (аматорських) тирах, де часто куля може продовжувати ще тривалу відстань рух.



Тепер щодо головного для нас, кейтерингових компаній. Бухта чудове місце для корпоративів, на території є альтанка на 120-150 гостей. Комфортний період для здійснення там корпоративних заходів кінець квітня - середина жовтня.

Також є величезна територія вільного планування, де можливо змонтувати містечко для Вашого корпоративу.



Озеро простору розраховане на купання у теплу пору року. Також тут змонтували баню і доріжки для прогулянок довкола озера. У сонячний день ідеальна локація для сімейного відпочинку.

Також важливим є відстань від Львова! Їхати до Бухти 20 хвилин. Це надзвичайно зручно.



Отже обираючи локацію для виїзного корпоративу щиро можемо порекомендувати Вам «Бухту Вікінгів», а обираючи кейтеринг, звичайно компанію «Кейтеринг Львів»!)



Звертайтесь, організуємо подію «під ключ».

Телефон для заявок:

067-620-7495

90 переглядів0 коментарів
bottom of page