top of page

Квадро Парк ATV Adventures - хороший вибір для поціновувачів активного відпочинку

Оновлено: 5 вер. 2022 р.

Останні роки в Україну прийшла культура активного проведення корпоративів. Популярним стало організовувати ігри, проводити корпоративи за містом, та звичайно поїздки на квадроциклах.


Мабуть, немає нікого, кому б не сподобались заміські поїздки по полях/горам/спеціально підготовленим трасам на квадроциклах. Особливою популярністю вони користуються серед мужчин. Одним із найкращих серед компаній, які пропонують поїздки на квадроциклах являються квадро парк ATV Adventures.



Перш за все поговоримо про послуги, які вони пропонують, що не надаються іншими компаніями. Ми звикли, що типовий квадро парк - це гараж/паркування де стоять квадроцикли. Також Вам нададуть форму і шолом. Впринципі послуги типового прокату на цьому закінчуються(...



У квадро парку ATV Adventures підхід значно кращий. Фактично, це комплекс де ви зможете провести повноцінний корпоратив, а заодно і покататись. У них чудова територія, з озелененням та невеличким штучним озером. На території знаходяться декілька закритих всесезонних альтанок різних за розмірами та місткістю гостей.



Щодо альтанок, - як ми писали вище, вони різних розмірів і розраховані на кількість гостей у кількості 12-30 - у форматі банкету; та на 20-40 гостей - у фуршетному форматі проведення кейтерингового заходу.


Тепер про головне - як доїхати квадро парку - ATV Adventures. На нашу думку, найбільш зручний заїзд з кільцевої дороги. На кільцевій дорозі Ви орієнтуєтесь на населений пункт Соснівка.


Поворот знаходиться одразу біля заправки Avis. Після повороту Вам постійно потрібно їхати головною дорогою до встановленого знаку квадро парку.

Отже, бажаєте чудово провести час зі своєю компанією з активностями, на прекрасно продуманій території? - В такому разі, Ваш вибір квадро парк - ATV Adventures.

Для організації корпоративу "під ключ" звертайтесь! Організуємо приготування їжі, обслуговування офіціантами, привеземо необхідні меблі та обладнання.


Для того, щоб залишити заявку під проведення кейтерингу - перейдіть на головну сторінку

246 переглядів0 коментарів
bottom of page