top of page

Топ 7 помилок під час організації виїзного весілля (кейтерингова виїзна церемонія)

1. Непродумана логіку розсадження гостей

Наречені, як правило, ретельно продумують розсадження гостей за святковим столом, і при цьому часто не беруть до уваги весільну церемонію, вікові інтереси гостей та соціальні зв’язки між ними. Зазвичай, під час реєстрації вся увага звернена на нареченого і наречену, тому вважається, що гостям неважливо, хто являється їх сусідом по стільчику. Але це не зовсім так. Обов’язково необхідно вирішити ряд організаційних питань: розстановку стільців в кожному ряді, скільки буде рядів щоб усім гостям юуло комфортно розміститись на свої місцях, чи на фото будуть красиві ракірси? Важливо розсадити батьків і найближчих Вам людей на місця в першому ряду; їх можна позначити чи покласти обов’язок на координатора проконтролювати, щоб їх не зайняв хтось інший. Якщо до на вінчання наречену проводжає батько, не забувайте про вакантне посадкове місце і для ньогою.

Важливо розсаджувати гостей за двома принципами:

- Садити за один стіл близьких друзів/родичів

- Або розсаджувати за віковим принципом. Мабуть 7-10 годин 20-ти річній дівчині не буде так цікаво все весілля сидіти з бабцями)))

2. Планувати подію до визначення максимально допустимого бюджету

Бажання відсвяткувати незабутньо цілком природна. Але не варто обговорювати з весільним координатором дрібні деталі заходу ще до формування орієнтовного максимально допустимого бюджету. Щоб уникнути непорозуміння, ви повинні хоча б приблизно знати, скільки можете витратити. Координатору та іншим підрядникам, особливо кейтерингу буде складно формувати пропозицію на знаючи орієнтовні рамки допустимі у бюджетуванні



3. Пізній пошук місця

Популярні локації, що ідеально підходять для проведення виїзних церемоній, користуються величезним попитом. Бронювати місце дуже бажано задовго до Вашої дати святкування. Оскільки є високий ризик спізнитися і в екстренному випадку шукати місце проведення нове, а не заплановане.

4. Не брати до уваги час року і погоду

Виїзне весілля в березні або листопаді - не найкраща ідея. Навіть якщо в минулому році 15 листопада була ідеальна погода погода…) До того ж весільний стіл під відкритим небом і танці на траві відмінно виглядають у період коли все довкола зелене, природа буяє. А що, якщо піде дощ і різко похолоднішає? На цей випадок потрібно мати запасний варіант – зону обігріву. Також не будуть зайвими пледи і теплові нагрівачі. Погода у Львові не відрізняється постійністю.

5. Використовувати гостей як підрядників

«Однокласник непогано знімає відео. Чому б йому не познімати наше весілля? » «Батькова сестра пече смачні торти, попросимо приготувати 20 ти кілограмовий весільний торт. Адже, вона любить готувати))) ». Такі економити може здаватись доброю ідеєю лише на початку. З друзями і близькими неможливо вибудувати відносини «замовник - клієнт»: їм незручно виставляти вимоги чи наполягати переробити роботу яка не сподобалась. Дозвольте гостям насолоджуватись святом, а професіонали нехай роблять свою роботу за відповідну винагороду.



6. Замовляти занадто багато різного алкоголю

Віскі, бренді ,шампанське, червоне і біле вино, два види рому, не забути самбуку, а джин не забули? Такий набір не варто робити на весільний вечір. До початку святкування - тільки шампанське, вино і прохолодні напої (на велкам фуршет). Не намагайтеся напоїти гостей ще на виїзний реєстрації. Інакше весілля може вийти з-під контролю, і спричинити масу неприємних ситуацій, що загалом погіршать Ваше враження про це унікальне та неповторне дійство

7. Не приймати до уваги думки нареченого

Переважно, організаційними питаннями займається наречена. Лише у неї є терпіння днями обговорювати концепцію, затверджуватименю, вибирати стиль запрошень. Деякі жінки кидаються в крайнощі. Вони цілком виключають з процесу організаційного нареченого. У результаті це спричиняє напружені відносини. Деколи майбутній чоловік дізнається про те, що він буде стояти біля вівтаря в костюмі кольору який йому не подобається і приймати в процесах які його відверто дратують. Всього цього легко уникнути просто відверто поговоривши між собою, та дійшовши спільного рішення.


244 перегляди0 коментарів
bottom of page