top of page

Фуршет – найпопулярніший формат проведення події

Оновлено: 14 серп. 2021 р.

Більшість із вас не знає, але суттєву частину подій можна забезпечити проведенням фуршету. До таких можна віднести: день народження, корпоратив, презентація, майстер-клас, відкриття, навчання тощо. Це зручний формат проведення подій у кейтерингу, який можна окреслити кількома особливостями:

- Відсутність посадкових місць;

- Формування їжі на фуршетній лінії із вільним доступом гостей;

- Самостійне обслуговування (хоча є види подій, де залучення офіціантів є доцільним).


 


 

У яких випадках огранізація фуршету є доцільною:

1. У тих випадках, коли передбачається велика кількість гостей, а локація не має можливості прийняти їх у форматі бенкету.

2. Коли сама подія передбачає такий формат: перевага надається спілкуванню.

3. Тривалість події до 4 годин: тобто сама подія не передбачає застілля, а скерована на короткотривалу зустріч.

4. Побажання замовника: незважаючи на усталені правила на норми у проведення кейтерингу, зараз час клієнторієнтованості та адаптативності до проведення подій.


 

Також хочемо зазначити, що при організації фуршету виникає безліч моментів, що будуть ключовими у момент події, тому на них варте звернути увагу завчасно:

- Вибір меню для фуршету: звісно варто відштовхуватися від самої події та гостей, що запрошені, але варто враховувати і тривалість події

- послідовність видачі закусок чи основних страв

- відсутність чи наявність алкогольних напоїв

- розміщення столів

- сезонність (можливість опадів чи яскравого сонця)

- потреба у додатковому омеблюванні чи обладнанні.


 


 

Рекомендуємо завжди уточняти можливість проведення фуршету для вашої події із кейтеринговою компанією, яку ви обрали для обслуговування.


Основна запорука вдало проведеного фуршету – це обрати надійну та з досвідом кейтерингову компанію, що працює в Україні.


ТМ «Кейтеринг Львів», працюючи на ринку кейтерингових послуг більше 6 років проводила події найрізноманітніших форматів та стилів! Ми впевнено може рекомендувати вам як буде краще у вашій події!


18 переглядів0 коментарів
bottom of page