top of page

Огляд івент простору "Шато Вульки" у с.Бережани 2 кілометри від Львова.

Оновлено: 30 лип. 2023 р.

Нова локація, або як зараз прийнято називати івент простір "Шато Вульки" зроблено дійсно добротно і зі смаком. Локація зачаровує мальовничими краєвидами і чудовим озелененням території. Що ще найбільше підкуповує у виборі саме цієї локації- місце розташування. А саме 2 кілометри від Львова.


Заїхати у "Шато Вульки" можливо двома способами:

- з кільцевої дороги

- зі сторони заводу "Іскра".

Все ж ми рекомендуємо заїжджати зі сторони кільцевої дороги, оскільки там покладено абсолютно новий асфальт.


Внутрішній двір зроблений дійсно добротно. Ландшафтні дизайнери попрацювали на 5+. Ви та Ваші гості точно не будуть розчаровані внутрішнім оформленням двору "Шато Вульки".

Свіжо скошена трава, озеленення, декоративні вогнища..... Все це зроблено для Вашого атмосерного відпочинку.


Внутрішня закрита банкетна зала розрахована на святкування до 40 гостей у форматі банкет і орієнтовно до 70 гостей у форматі фуршет. Якщо говорити про літні заходи в дворі, то на нашу думку територія буде комфортна для кількості гостей до 250.


На території "Шато Вульки" є власне озеро з островом та пірсом. У озері багато риби, яку за додаткову оплату можливо ловити. Рай для поціновувачів активного відпочинку.

На озері можливо проведення активностей, які так полюбляють ІТ компанії на своїх корпоративах.


Основною зоною де можливо встановити активності, великий шатер на декілька сотень гостей, встановити сцену, зробити фестивальну територію - є зелена зона, яка повністю по периметру огороджена.


І ще один ракурс:

Що ще може стати надзвичайною приємністю для Вас та Ваших гостей, та чудово доповнити атмосферу святкування - японська сауна. Кращого способу релакснути мабуть важко знайти!


Одже будемо раді організовувати для Вас святкування "під ключ" на території івент простору "Шато Вульки". Для замовлення:

P.s.

Повний відеоогляд локації:



8 024 перегляди1 коментар
bottom of page